Τι ψυχή θα παραδώσουμε, ρεεεεε……

Τώρα μια ‘καμαρούλα μια σταλιά, 2 επί 3’, θα είναι το μόνο που θα αντέχει η τσέπη μας να συντηρήσουμε.

Στα 23 μου χρόνια άρχισα να ονειρεύομαι πως ‘θα ΄θελα να είχα ένα και δυο και τρία και τέσσερα παιδιά’… Στα 29 μου το βινύλιό μου έμεινε κολλημένο στο τρία.

Με την παραλαβή του τελευταίου λογαριασμού της Α.Η.Κ. (€850!!!), άρχισα να σιγοψιθυρίζω το επίκαιρο άσμα των 90’s ‘Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μα….., να δεις που κάποτε θα μας πούνε και χαζούς!’. Μόνο που στις μέρες μας γίναμε όλοι κάτοχοι διδακτορικού στα πιο πάνω και ο τίτλος μάς δόθηκε τιμητικά από τους κυβερνώντες!

Κι αφού ξεκίνησα με άσματα, έτσι και θα συνεχίσω… 
Τα όνειρα που έκανε ο κάθε νέος (παλάτια στην άμμο) δεν ήρθε απλά ο ντουνιάς, ήρθε το τσουνάμι κυβερνητικών μέτρων και τα έκανε συντρίμμια κομμάτια.

Τώρα μια ‘καμαρούλα μια σταλιά, 2 επί 3’, θα είναι το μόνο που θα αντέχει η τσέπη μας να συντηρήσουμε! Θα ‘παίρνουμε το στεφάνι μας και το γεράνι μας’ και αφού στην Κύπρο πια δεν θα ΄χουμε ζωή, θα μεταναστεύουμε στις Αυστραλίες, όπως έκαναν οι πρόσφυγες το ’74 (όχι όπως κάνουν οι πολιτικοί πρόσφυγες στην Κύπρο!!!).

Ψάχνοντας για τη ‘θετική πλευρά της ζωής’, στ’ αφτιά μου έρχεται το τραγουδάκι που ζητούν να ακούσουν τα παιδιά μου μόλις μπουν στο αυτοκίνητο, ‘Υπάρχουν και χειρότερα μα θα στα πω αργότερα (Don’t Worry Be Happy). Άμα ξυπνήσεις μέσα στη φυλακή και δεν σου εξηγεί κανένας γιατί… (Don’t Worry Be Happy). Δεν είναι ανάγκη να το ξέρεις κι εσύ, τους φτάνει που το ξέρουν αυτοί… (Don’t Worry Be Happy). Είμαστε όλοι ύποπτοι. Κι εγώ κι εσύ και η γάτα μου μαζί (Don’t Worry Be Happy )!’.

…Το τελευταίο είναι εξαιρετικά αφιερωμένο στα άτομα που είχαν το ‘θράσος’ να ‘οχλαγωγήσουν’, προσβάλλοντας τον ηγέτη!

Τα πιο πάνω βασίζονται σε ‘φανταστικά’ γεγονότα που θα μπορούσαν να συμβούν μόνο σε μια Μπανανο-Δημοκρατία!

Πηγή:  SigmaLive
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s